Ugrás a tartalomra

Klímatelepítés

Klímák telepítése, szerelése és beüzemelése a forró nyarak és a hideg telek ellen

Klíma telepítés

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk klímaberendezések telepítését, szerelését Veresegyház, Gödöllő és Budapest 80 km-es vonzáskörzetében, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Fő célunk, hogy a telepítés során az Önnek legmegfelelőbb készülék kerüljön beüzemelésre, ezért a szerelést megelőzően egy ingyenes felméréssel segítünk Önnek. Az árajánlat elfogadását követően rövid időn belül vállaljuk a beszerelést, minden esetben garanciát vállalunk munkánkra és a klímaszerelési anyagokra. Árainkat ezen az oldalon találja.

A klímaszerelés csak megfelelő szakértelem mellett, szükséges eszközök, szerszámok segítségével és kellő munkatapasztalattal teljesíthető.
A felmérés során a legmegfelelőbbnek talált helyre történik a beltéri- és kültéri egység felhelyezése, ami fúrással, tehát porral és kosszal jár, de kollégáink a munka befejeztével természetesen eltakarítják, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia. Ezt követi az elektromos kábelek és rézcsövek kiépítése, összekötése, csőrendszer vákuumozása, egységek elektromos bekötése.

Munkánkért minden esetben felelősséget vállalunk.
Célunk, hogy ügyfeleink igényét szem előtt tartva, szakszerűen, a lehető legjobb áron és minőségben oldjuk meg a klímaszerelési feladatokat.

Azon ügyfeleink, akik velünk szereltetik be a klímaberendezéseket, 20% KEDVEZMÉNYT kapnak minden klímakarbantartásra!

 

Kercsov Zoltán: +36 70 509 8894

Árajánlat kérése az oldalon keresztül

info@veresklima.hu